На крачка от полуфинала на най-мистериозното шоу в телевизионния ефир, зрителите на NOVA узнаха самоличността на десетия образ в „Маскираният певец“. Талантливият актьор и певец Владимир Михайлов свали загадъчната маска на Самураят пред изумените погледи на звездните детективи. Актьорът, познат още като Денис Топал от сериала „Братя“, се превърна в една от големите изненади в третия сезон на предаването.

След поредното блестящо музикално изпълнение на песента Higher Power на Coldplay, Алекс Раева, Марта Вачкова, AZIS и Владо Пенев бяха сигурни, че зад маската е певецът Славин Славчев. Всички те останаха без думи при появата на Влади Михайлов, но не скриха искреното си възхищение към неговото представяне и перфектния подбор на песни.


„Уважаемо жури, аз съм ваш почитател. Водещите – Краси и Геро - са невероятни. Искам да изкажа огромна благодарност към екипа, който е страхотен – не спираха да ни обгрижват и да се вълнуват. Обичам ви, жестоки сте! Благодаря и на продуцентите за поканата. Радвам се, че изживях това приключение и пътешествие“, сподели Влади Михайлов. Във визитката му пък бе уточнено, че той е имал брак с американка и е баща на три деца.

Hotnews.bg уточнява, че от американската си съпруга звездата от "Братя" има две деца - момче, кръстено на баща му и момиче, кръстено на майка му. Става баща за първи път, когато е само на 26 години и все още не е мислел за сериозна актьорска кариера, но пък вече е бил успешен музикант със своята група "Сафо". След като се родила и дъщеричката му обаче, последвал развод. Преди близо 10 години Михайлов вдига втора сватба – с цигуларката Михаела Ненова.

За втората си съпруга той казва, че е неговият Ангел на музиката. Двамата създават група, в която работят заедно, а в същото време Михаела приема двете деца от първия му брак почти като собствени. Наред с това му ражда още едно дете – Велизар, който изпълнява ролята на малкия Драго в сериала "Братя".



Единадесетият епизод на „Маскираният певец“ отново развълнува публиката с епични битки на останалите пет маски. Надпреварата започна с музикален дуел между Самураят, Носорогът и Гъбарко, а след това един срещу друг се изправиха Камъкът и Госпожицата. Тази вечер всяка от маските сподели трима от любимите си изпълнители, които трябваше да насочат зрителите и детективите в разгадаването им.