Чисто гол, без грам страх и притеснение, водещият Александър Кадиев скочи в ледените води на р. Вит. Актьорът реши да полудува сред природата през уикенда заедно със свои приятели и сподели кадри в социалните мрежи. Видеото е заснето в село Ъглен, на голям речен завой на р. Вит, където се намира природният феномен, наречен Дупката.

Захвърлил напълно дрехите, Кадиев скача в реката, като видеото разкрива и задните части на екстремния водещ. "На пръв поглед е страшно да скочиш от 8 метра през дупка в река. После вече е хубаво. Искаш пак", казва Кадиев. Ден по-късно Кадиев изкачва скални образувания край Брестница, напълно обезопасен с въжето. "Сашо Скалата. Катерене на 30-40-метрови скали. Лудница!", сподели артистът под кадрите, на които катери скали.

След извънредното положение, наложената карантина и липсата на ангажименти в театъра Александър реши да разнообрази всекидневието си, като се отдаде на планински туризъм и екстремни преживявания. Вечно усмихнатият Кадиев е свикнал на забързан живот между театъра и телевизията, като винаги е признавал, че не може да стои на едно място и търси нови преживявания.

снимка:инстаграм александър кадиев

източник:България днес