50 Cent успя да ядоса щастливата двойка Джей Зи и Бионсе. Припомняме, че двамата съвсем наскоро станаха горди родители на дъщеричка, която кръстиха Блу Айви Картър.

Развеселеният рапър 50 cent публикува в профила си в Twitter съобщение "Блу Айви Картър е ПРЕКРАСНА" с линк към колаж на тъмнокожо бебе с лицето на Джей Зи.

Малко по-късно, вероятно след като се е усетил, че е постъпил неправилно, рапърът се оправдал, че не той е направил колажа. Написал още, че е сигурен, че Джей Зи не се е чувствал по-щастлив в живота си. "Спомням си когато Маркиз се роди, толкова бях щастлив. Искам да имам още едно дете някой ден".

След милото отклонение обаче, отново захапал звездното семейство: "Повярвайте ми, на Джей Зи и Бионсе ще им платят милиони за снимки на бебето".

Същата вечер 50 cent пусна и поредица от снимки с приятеля си боксьора Флойд Мейуедър, на които е буквално "тъпкан" с пари.

Според познати на Джей Зи и Бионсе, двамата много се разстроили от гаврата на рапъра с новородената им дъщеричка. "Той се подигра с най-скъпото същество в живота им, разбираемо е, че са му бесни", казала близка на звездното семейство.