Жената на Дидо от D2 Юлия Кулиш показа за първи път в инстаграм своето второ дете Дейвид. Бебето дойде на бял свят в края на април, а вчера в телевизионно интервю музикантът обяви, че е много щастлив от наложената карантина, защото заради нея има възможност да прекарва много време с наследника си. „В нормално време щях да съм по участие поне четири-пет пъти в седмицата, а днес мога непрекъснато да го гушкам”, разнежи се пресният татко пред bTV.

За смяната на памперси той взима уроци от Юлия, която има голям син от първия си брак с футболист. Дидо не присъствал на раждането по съвет на половинката си, но днес се включва активно в гледането на хлапето. Юлия пък показа секси тяло по-малко от месец след раждането. Бившата манекенка, която сега работи като преводач, е възвърнала формата си.

Двамата сключиха брак през 2016 г. в Стария град на Несебър в тесен кръг. В края на 2018-та пък Дидо спечели риалити предаването „Фермата“ и грабна чек за 100 000 лв. Неведнъж двойката е разказвала, че мечтае за много деца.

снимка:инстаграм