Преди броени часове певецът Енрике Иглесиас и половинката му Анна споделиха в официалните си профили в Инстаграм първите снимки на своята наследница, заснети в болницата - мигове след като се е появила на този свят. Припомняме, че в последния ден на януари Анна Курникова дари изпълнителя с трето дете. Радостната вест пръв сподели по-малкият брат на изпълнителя - Хулио Иглесиас-младши, който в свое интервю по чилийското радио каза, че отново е станал чичо.

Тогава той отказа да издаде пола на бебето, оставяйки щастливите родители сами да го сторят, когато преценят. Американската преса обаче успя да изпревари официалното изявление на двойката и писа, че бившата тенисистка е родила момиченце. "Моето слънчице” е написано под снимката на Курникова прегърнала бебето непосредствено след раждането.

Анна също сподели втора снимка, на която гушка детето си, докато Енрике я целува по челото, поставил ръка върху новороденото. Иглесиас и Курникова са една от най-дискретните двойки в Холивуд. Те успяха да запазят в тайна бременността на Курникова преди да роди близнаците Никълъс и Люси през декември 2017 г., а до последно опазиха от папараците и тази бременност. 

снимки:инстаграм енрике иглесиас