Дебют в социалната мрежа направи синът на шеф Иван Манчев Александър, който се роди на 21 юли, видя първи Hotnews.bg. Бебокът  много прилича на баща си. С едно изключение-има доста повече коса от татко си. Александър дойде на бял свят във Варна, където майка му Цветомила работи. Наскоро топготвачът я показа за първи път в своя профил, макар че тя страни от светската суматоха.

Шеф Манчев е баща на две деца от първата си жена Марина, с която споделяха 18 години семеен живот. Заедно имат дъщеря Виктория и син Христо. Преди време обаче стана ясно, че популярният готвач се е разделил с майката на децата си и има нов любов в живота си. Сега двамата се радват и на първа рожба. Цветомила обаче предпочита да стои далеч от светлините на прожекторите.

Това стана ясно и на сватбата на водещата и дъщеря на Митко Цонев – Деси, която ги покани с Манчев за кумове, но в последния момент смени половинката на готвача със своя приятелка, за да не изважда на показ новата любов на водещия на „Кошмари в кухнята“ и „Черешката на тортата“.