Слави Трифонов обяви за спешна продажба любимия си имот, в който живее от няколко години - огромния си апартамент на столичния бул. "България". Дългия е закъсал за пари около новата си телевизия "Седем осми" и иска доста стабилна сума за жилището - 1 840 000 евро, или близо 4 милиона лева. Въпреки че е правил опити да задържи просторния имот, като намери пари чрез спонсори и реклами, засега стабилни финанси по тази линия не му се очертават.

Затова от 17 януари той е пуснал в продажба огромния си мезонет на кръстовището на бул. „България“ и бул. „Гоце Делчев“ в София. Сградата е въведена в експлоатация през 2008 г., разпознаваема с перфектната си вентилируема фасада и популярен ресторант на партера. Кооперацията, чийто последен етаж принадлежи на Трифонов, има собствена рецепция, широко представително фоайе, денонощна охрана, видеонаблюдение, както и частен асансьор, който води директно до покоите на учиндолеца.

Мезонетът му е обзаведен по дизайнерски проект – суперлуксозно изпълнение с най-високия клас материали, но закъсалият за пари чалгар е готов да се раздели даже с поръчковите си мебели и произведения на изкуството. Като разпределение палатът му се състои от входно антре и коридори с облицовка от вносен камък и екзотично дърво, изобилие от шкафове и гардероби. Цялото това пространство е приобщено към голяма колкото 4-стаен апартамент дневна от 130 кв. м с мека мебел, трапезарна част – 40 кв. м, дизайнерска кухня с висок клас електроуреди.

Освен това Трифонов се шири в още две самостоятелни стаи, всяка от тях със собствена баня, разполагаща с тоалетни, бидета, будоар с джакузи, складова част с бойлер, пералня, сушилня, както и специално помещение за гладене. Отделно палатът има и два огромни дрешника с прозорци и огледала, фитнес център, кабинет и два просторни балкона с панорамна гледка към Витоша. Спалните на Трифонов също са обзаведени с поръчкови мебели и бутикови осветителни тела. Мезонетът му върви и с бонуси – слугини, СОТ, както и три паркоместа, всяко на цена 22 000 евро. За тези екстри обаче купувачът ще трябва да плати допълнително. От снимките към обявата се вижда, че Слави все още обитава баровския апартамент.

Присъствието му си личи най-вече по козметиката в банята и високия стол в душ кабината, на който той се къпе, тъй като не може да стои дълго време прав заради болките в краката си. Дългия не за пръв път се опитва да продаде въпросния мезонет. Преди няколко месеца той отново бе готов да се раздели с любимото си жилище, но се отказа само седмица след пускането на обявата. Сега обаче нямал избор заради финансовите неволи и пак сръчкал имотните брокери. 

снимки: