Фитнес дупе №1 Елена Боянова атакува риалити формата "Игри на волята". Приключенското предаване, чийто нов сезон стартира в ефира на Нова телевизия, приютява в своя формат балканската и републиканска шампионка по фитнес и бодибилдинг инструкторка, която веднага прикова погледите върху себе си, особено мъжките.


Изпънатото и стегнато тяло Елена поддържа с тренировки 6 пъти седмично, като само един дава почивка на мускулите си преди новата порция натоварвания. "Страдах, обичах, спечелих, загубих, чувствах, плаках, усмихвах се, болеше ме, греех... Колкото и глаголи, прилагателни имена, съществителни да използвам, все няма да е достатъчно. Нито в личен, нито в състезателен план. След няколко гръмки падания на земята последва изправяне, още повече усмивки и още по-яки емоции.
 

Станах шампион... не просто Шампион, а Балкански шампион! Струваше ли си болката, и паденията които преживях? Определено да!", споделя откровено в своя онлайн блог Боянова, която тренира млади момичета да надминават нейните постижения в категорията бикини фитнес.

Любовта към спорта и упоритостта спортистката наследява от покойния си баща. "Той винаги ми казваше и показваше, че трябва да съм добра, да правя добро и да мисля добро. Смисъл в друго няма. Детското в себе си трябва да пазите цял живот, ако щете и на 80 г. да станете. Това е най-чистата емоция. Да цените и да се радвате на малките неща, точно както правят децата. Аз винаги ще го пазя в сърцето си. Може би даже бих казала, че именно детството ми и тези моменти и спомени от него ме крепят и ми помагат в тежки моменти", казва Елена.

Като малка била разпиляна, не успявала да подреди всичко в ума си и най-вече да го подреди по приоритети. Искала много неща и всеки път наведнъж. "Много мечти, много енергия - но всичко беше разпиляно, не беше подредено, съответно няма как да изпълня всичко наведнъж, а аз точно това исках. Грешка, която баща ми ми помогна да осъзная", споделя още Желязната лейди. Наричана още Скалата в нежен вариант, Елена мечтае да стане майка.


"Наистина го желая с цялото си сърце. Мечтая да дам примера, който баща ми и майка ми са ми дали. Мечтая да обичам по този начин, необикновен, все още непознат, неизпитан начин. Да дам цялата си светлина и топлина на едно човече, чийто живот съм дала именно аз. И като цяло обожавам деца, начина, по който се чувствам покрай тях, и начина, по който ми действат, неописуем е. Както се казва, "всичко ми минава", в момента, в който се гушна в тях, наистина забравям всичко и просто чувствам топлина и обич", разкрива хубавата и силна Елена.