Сватба в ренесансов дворец от 19 век готвят Цеци Красимирова и бъдещият й съпруг Майкъл Струмейтис, съобщи Trafficnews.bg. Tе са избрали за специалния ден на 12 май дворецът Finca Mas Solers - едно от най-добрите места в света, където да си кажете заветното "да".

Кумове на бохемското семейство ще бъдат собственичката на салони Магама - Вили Боршукова и нейният съпруг Тони Тодоров. Дрескодът на тържественото събитие ще бъде дълги бални рокли за дамите и костюми за господата. звестен сред вип персоните в Испания и по света, ренесансовият дворец Finca Mas Solers предлага една наистина уникална обстановка.

Дворецът се намира на 30 минути от Барселона и на 5 минути от Ситгес. Големи и елегантни стаи, омайни градини и открити пространства за церемонията превръщат всяка сватба в сбъдната мечта, а за гостите - незабравимо изживяване.
Входът на имението Finca Mas Solers впечатлява с красиви фонтани, а в близост до тях са разположени едни от най-емблематичните пространства на имота - арките.


Елегантни градини и стогодишна маслинова горичка придават още повече романтика на вълшебното място.


Припомняме, че преди няколко дни, Цеци Красимирова се забавлява като за последно и събра близки приятелки в столично заведение за своето моминско парти.