Въпреки че се зарече занапред да брани повече неприкосновеността на личния си живот, Никол Станкулова не се притеснява да се появява на обществени места все по-често с новото си гадже.

Синоптичката от Нова ТВ отпразнува с бурен купон рождения си ден, на който освен много приятели, Станкулова бе и в компанията на настоящия си приятел,видя bliasak.bg.

Самата Никол дори публикува няколко снимки от партито си, което провокира зложелателите да се запитат защо след като не обича да се ровят в личния й живот дава храна за клюки. Нещо повече, злите езици отбелязват, че това е първият мъж до синоптичката, който тя се осмелява да показва и с когото не се крият от светлините на прожекторите.

По всичко личи, че или новата тръпка на Станкулова я е променила или просто двамата са толкова влюбени, че не им остава време да мислят за сложни схеми на потайност и криене.

Припомняме, че последният приятел на Никол Станкулова – Ангел, бе спряган за неин годеник, и близките на синоптичката вече ги виждаха семейни и с деца.

Но малко след като напусна VIP Brother 2013 г. стана ясно, че брюнетката се е разделила окончателно с бизнесмена и е сложила край на връзка, която дълго време пазеше от широката общественост.