Бая зрители подозираха Митовски, че краде образите и сюжетите в кримката "Под прикритие" от хита на Мартин Скорсезе "От другата страна" с Леонардо ди Каприо и Джак Никълсън.

Оказва се, че Митовски се е "вдъхновявал" не само от Холивуд, но и от... варненските гларуси.

Героят на Захари Бахаров - мутрата Иво Андонов, бивша дясна ръка на Джаро, е точно копие на един от най-известните варненци - Галин Андонов-Къдравия, пише ''България Днес''.

Прякорът му може би е тръгнал от ранните детски години, тъй като е с гола глава. Името на Къдравия нашумя покрай една битка за кметското място във Варна - появи се порноклип, за който се твърдеше, че Къдравия палува с 32-годишната и омъжена кандидат-кметица арх. Калина Павлова.

После се появи още едно видео - Павлова отрече всичко и го нарече "монтаж", а Къдравия даде анатомични подробности за секса между тях.

Приликата между него и героя на Захари Бахаров от "Под прикритие" започва още в имената - и двамата са с фамилия "Андонов". Голата глава е запазена марка и на двамата. И варненецът, и актьорът се носят по ризи, сака, пушат пури и носят очила тип "полицейски".

Най-добре вижте снимките и се убедете сами.

*Захари в ролята на Иво

*Къдравия