Апетитна блондинка е котето, което в последно време топли леглото на Валери Божинов, научи „Всеки ден". Тя е плеймейтка, казва се Бояна Генова и отпразнува заедно с футболиста неговия 30-и рожден ден в понеделник. Снимката за спомен, която двамата си направиха, издаде тяхната все още прясна връзка.

„Малко коте, секс има ли?", избухнаха в шеги и закачки приятелите на Бояна по повод общия й фотос с Валери Божинов. „Боби, признай си, че ти си малкото коте", призоваха я те. Самата плеймейтка засега пази мълчание по въпроса, но връзката й с футболиста бе потвърдена индиректно от сестра й Саня.



Двамата с Валери са заедно от няколко месеца и най-често се срещат в Белград, където Генова му гостува. За целта той наема стая в 5-звезден хотел, а тя дори се похвали преди известно време със снимка от банята на въпросната стая.



Самата Бояна е на 24 години, родом от Хасково, но учи икономика на туризма в Пловдивския университет. Как точно става това, не е много ясно, защото в същото време го раздава светски журналист в едно интернет радио, ситуирано в София. Вероятно е задочничка. Вече има участия като водеща на светски събития и дори е успяла да се уреди с малка роля в хитовата кримка „Под прикритие" заедно със сестра си.



Най-интересното в биографията й обаче са нейните снимки за „Плейбой". Очевидно, разделяйки се с Николета Лозанова, Валери Божинов не смята да се разделя с голите моделки, щом и този път е избрал момиче от библията на самотните мъже.



За радост на Николета обаче новата на все още законния й съпруг не може да стъпи и на малкия й пръст, поне по отношение на кариерата. Докато Лозанова стана Мис Плеймейт, макар и преди цели 10 години, нейната наследница в леглото на Божинов тази година също се пробва за титлата, но стигна до под кривата круша. Освен това включванията й в интернет радиото, в което работи, не могат даже да се сравнят с рейтингите на „Папараци" с Ни Ло.



Въпреки това обаче г-жа Божинова злобее. Чак сега стана ясно защо излезе на война с тазгодишните плеймейтки. Ясно е и какво имаше предвид, когато преди броени дни забрани да я сравняват с „малкото коте" на Валери, което според нея обозначава нещо „малко, мършавко, жадно за слава, отчаяно и самозаблудено". Явно през цялото време е плюела един-единствен човек - Бояна Генова.

Източник: ''Всеки ден'', сн.: Фейсбук