Вече официално e потвърдено най-очакваното събитие за Лято 2021 в Слънчев бряг. За четвърта поредна година Васил Найденов ще пее на морския бряг в Bedroom beach. Датата е 29 юли (четвъртък), а началният час е 22.30. Бутиковият спектакъл се превърна в традиция без аналог, а звездата винаги подготвя специален репертоар. Шоуто ще продължи над 2 часа, а в него участие ще вземат и едни от най-талантливите български музиканти.

Това ще бъде най-значимата изява на певеца за лятото, защото тя ще се състои на най-голямата клубна сцена на Балканите. Миналата година публиката му се отблагодари, като го извика цели 6 пъти на бис, а той не сдържа емоциите си: „Господи, понякога искам да виждам само вас, защото само с вас се чувствам жив! Аз наистина ви обичам, защото в това трудно време сте пропътували стотици километри, за да пеете с мен... Защото старата любов ръжда не хваща!“.

През 2020г. кулминацията на вечерта бе изпълнението на дуета с Лили Иванова - „Стари мой приятелю“, тогава с насълзени очи Васил Найденов се раздели с публиката, като я помоли никога да не забравя думите му: "Най- хубавото нещо е човек да може да обича, защото това ражда живота."

Само ден преди концерта на Васил Найденов на сцената в Bedroom beach ще излязат неговите приятели от Ъпсурт. Ицо Хазарта и Бат Венци ще изнесат най-големия си концерт за лятото на 28 юли, а на 30 юли (петък) в Слънчев бряг пристига легендарният Махмут Орхан. Най-скъпоплатеният турски DJ вече анонсира своята изява, а интересът към нея е огромен.