Както е известно Арнолд Шварценегер е щастлив баща на пет деца и със сигурност се гордее с всяко едно от тях. Към едно обаче актьорът изпитва особена привързаност и радост от факта, че в него вижда свой клонинг – и в буквален, и в преносен смисъл. И това е Джоузеф Баена - рожба на любовта между бившия губернатор на Калифорния и домашната помощница на семейство Шварценегер отпреди години – Милдред Баена.

Нека да припомним, че именно признанието на мускулестия ас на Холивуд, че Джоузеф е негов незаконен син, дошло няколко години след неговото раждане, стана повод за раздялата му с Мария Шрайвър след 25 години брак и четири очарователни деца - Катрин (30 г.), Кристина (28 г.), Патрик (26 г.) и Кристофър (23 г.). Независимо от всички катаклизми в семейния живот на „терминатора“, той нито за миг не е оставил сина си, а е полагал и продължава да полага за него грижи, подобаващи за един истински и всеотдаен баща.

Днес Шварценегер продължава да бъде все така плътно зад сина си и да го подкрепя при всеки негов избор. Актьорът за пореден път засвидетелства огромната си любов и уважение към сина си преди броени дни, на 2 октомври, навръх 23-тия рожден ден на Джоузеф. Направи го абсолютно открито, така че целият свят да се увери в бащинската обич, която изпитва към него.

източник:woman.bg