По всичко личи, че фолк певецът Азис е прежалил и последната си тръпка в живота - Коце Ламята, който го заряза преди време.

Свидетелство за това е новата снимка, която Азо постна на профила си във Фейсбук, пишат от kliuki.bg.

Фолк певецът, който сам се определя като „влюбчив” винаги е споделял, че около него има много мъже и смело доказа, че обича новото и не обича да остава без ласки в леглото.

Звездата публикува снимка на личната си страница във Фейсбук с интересна смесица от български и английски: „Soon….Neshto shte se sluchi..“, като по всичко личи, че именно това е новото гадже на Азис. Изпълнителят на “ММА” не веднъж е показвал, че скандалите са част от ежедневието му и за пореден път пусна въдица на почитателите си.

Форумци веднага засипаха „новодомците” с купища поздравления, като не се скъпяха на суперлативи относно смелостта на певеца да покаже новата си изгора. Някои дори заговориха в рима: „Нещо се случи, секс ще се получи!“, съпътствана с усмивки, което потвърждава факта, че този мускулест мъж е новата изгора на певеца или поредният, жадуващ да се докопа до бързата слава и известност.

За никого не е тайна, че досега ролята на Азис в „любовта”, бе предимно тази на „трамплин”. Бързо изкачваше любовниците си по социалните стълби на българския хайлайф, след което те с лекота го изоставяха.