Своя дебют в телевизионен ефир направи синът на Малин Кръстев –Борис. Младежът даде първото си интервю пред Ива Софиянска-Божкова и издаде, че също ще става актьор като баща си. Актриса е и неговата майка-Станка Калчева, с която Малинко няма брак. Борис стъпва на сцената когато е едва на 10 годинки. Участва в постановката „Апокалипсисът идва в шест вечерта” на Георги Господинов. За нея е харесан от самия Господинов.

От малък снима и в киното, където прави дебют в „Единствената любовна история, която Хемингуей не описа”. И в двете участва и баща му, а синът се учи от него и в актьорската школа, която Кръстев има от години. От нея излизат едни от най-перспективните млади актьори като Теодора Кулева, внучката на Тодор Колев.


Борис е абитуриент и тази година ще кандидатства в НАТФИЗ, където няма да има проблеми заради вече сериозния си опит на сцената. Въпреки че майка му и баща му са се пробвали да го откажат от актьорството, с днешна дата младият мъж е категоричен, че ще продължи пътя на родителите си.