14-годишният син на Димитър Рачков е копие на майка си Христина Апостолова, главна сценаристка на „Откраднат живот”. Момчето също се изявяваше в сериала, но още преди години разреди появите си заради училището. Младежът живее с майка си, нейния мъж –продуцента Евтим Милошев и брат си Петър.

В събота семейството обядва в новооткрития ресторант на Хилда Казасян заедно с Владо Пенев, Марта Вачкова и семействата на Захари Бахаров и Теодора Духовникова. Пенев увековечи сбирката, но по-късно изтри снимката, въпреки че се похвали публично в „Маскирания певец” колко добре си е прекарал при Казасян. Той все пак остави снимката с децата, на която освен Митко-над седналия Пенев са още брат му Пепе, децата на Бахаров Максим и Кая и дъщерята на Теодора Духовникова Ема.

Апостолова е била съпруга на музиканта Димо от група „Пиф”. Двамата се женят на младини, но бързо се разделят, тъй като "гледат в различни посоки", както по-късно обяснява Христина. После Апостолова ражда дете от Димитър Рачков, а днес тя също е доволна от живота си с продуцента Евтим Милошев.