Нина Добрев и Шон Уайт потвърдиха за връзката си. Двамата попаднаха в полезрението на феновете още от началото на изолацията, но досега всичко беше само слух. В четвъртък обаче актрисата и сноубордистът публикуваха общи снимки в Instagram, с което се спират и спекулациите около отношенията им.

Двойката явно е решила да се позабавлява по време на изолацията. Все още не е ясно в чий дом са се затворили Уайт и Добрев, но по всичко личи, че са заедно. А докато чакат коронавируса да отмине и отново да живеят нормално, двамата се наслаждават един на друг и дори сменят амплоато си. От общите им снимки става ясно, че звездата от „Дневниците на вампира“ е подстригала гаджето си и то доста добре.

„Прибавям към резюмето си: фризьор“, пише Добрев, а Шон добавя, че неговият личен фризьор е отказал да го подстриже и затова приятелката му е трябвало да се намеси. Според източници, споделянето на общи снимки е голяма стъпка за Нина и това означава, че тя доста е хлътнала по мъжа до себе си. „Тя не обича да разкрива личния си живот, но това показва, че се чувства доста щастлива и нещата може да станат сериозни“.

Двамата се запознават по време на новогодишно парти, но първоначално са искали нещата да бъдат съвсем прости. Постепенно обаче всичко започва да става доста сериозно и двамата прекарват все повече време заедно. „След като бяха заедно две седмици по време на карантината, Нина и Шон казаха на приятелите си, че са двойка“.

Освен че си правят прически, актрисата и сноубордистът използват изолацията за кратки разходки далеч от общността. Преди да започне връзка с Уайт, Добрев беше свързвана с Грант Мелън, но двамата се разделиха през ноември.