Фолкпевецът от близкото минало Магапаса стана баща за втори път на 45 години. Второто му дете се появи цели 22 години след раждането на дъщеря му Кристиана от връзката му с колежката му Мая. Именно Кристиана показа брат си в социалните мрежи и гордо коментира, че той е толкова красив, колкото й майка му Денислава. По всичко личи, че мащехата и дъщерята на певеца са в отлични отношения.

Наследникът на Магапаса вече е на 40 дни. Той се роди на 1 декември 2020 годна.Hotnews.bg припомня, че преди години Мая и Магапаса заминаха заедно с дъщеря си за Америка, където живеят и до днес. По-късно те се разведоха, а Магапаса откри любовта в лицето на настоящата си любима Денислава, която живее в Чикаго.

Денислава е едва с три години по-голяма от дъщерята на популярните фолк изпълнители Кристиана. Тя работи в туристическа агенция, а двамата се запознали на парти за българи, на което Магапаса имал участие. 

Родителите организираха погача на сина си, при това в България. "Нека животът ти бъде толкова сладък, колкото си и ти! Орисан беше с най-прекрасните пожелания, вярваме, че те ще бъдат част от твоята приказка, която ще създадем за теб! Много те обичаме, лъвче! Бъди благословен!", заяви развълнуваният Добрин Петров, както е истинското име на певеца, чиито песни продължават да се припяват 20 години по-късно след излизането им. Тържеството е в духа на всички мерки за борба с коронавируса - присъстващите са малко, на широко пространство и възможностите за заразяване са сведени до минимум. Новороденото е облечено със стилни дънки, синя риза и елегантна папийонка. Цялото парти е изпипано в сини цветове, за да приляга на малкия юнак.