Единственият син на тв водещата Цветанка Ризова – Георги води охолен живот. Младежът завърши престижен университет в Англия и работеше като финансов анализатор, но от август насам е безработен. Георги се е завърнал на родна земя след няколко години на Острова и демонстрира стандарт на живот като на милионерски наследник.

В профилите си в социалните мрежи той непрекъснато споделя кадри от ваканциите си на скъпарски дестинации. Една от тях е елитният ски курорт във Френските Алпи – Куршавел, любим пристан на каймака на обществото и всички родни богаташи. Очевидно синът на Ризова е добре задоволен от своите родители, които всъщност финансират луксозните му воаяжи.

Справка с офертите за зимни почивки в Куршавел в известни наши туристически агенции показват, че едноседмичен престой там, в който са включени само нощувките и таксите за ски пистите, възлиза на минимум 5 хиляди лева, ако туристите спят в най-нисък клас хотел.

В крупната сума не влизат разходите от личен характер, както и храната, за чиито цени се носят легенди, като се има предвид, че кафе под 20 евро в най-прочутите заведения в курорта не може да се намери.

На една от снимките си Георги позира именно пред такова, опънал пред гърдите си българския флаг. Сред останалите дестинации, на които наследникът на журналистката е бил наскоро, са Португалия, Австралия, Кот д`Азур (Френската Ривиера), Берлин, Женева, Амстердам и други.

Още по-скандално скъпо е возилото, с което синът на Ризова се придвижва из софийските улици, а именно лъскаво спортно мазерати в черен цвят за 100 хиляди лева, което той получил като подарък малко след завършването си.

Автомобилът му бил армаган от неговия баща и бивш съпруг на водещата на „Лице в лице“ – Анатоли Георгиев, който е успешен бизнесмен, но страни от светлините на прожекторите.Откакто е в България, синът му живеел повече при своята майка, която пък разполага с просторен апартамент в центъра на София. Засега Георги нямал приятелка и бил необвързан.

През лятото отишъл на море по мъжки в съседна Гърция. Със сигурност обаче родителите му щели да го подсигурят със самостоятелен дом, където някой ден да свие семейно гнездо, пише ПИК.