Невръстен син-едва на четири години, оставя победителят във втория сезон на „Биг Брадър“ Миро, който си отиде внезапно. Единственият му наследник Давид е плод на любовта му с Екатерина Дюлгерова, която остана вдовица. Детето е второ за манекенката Катя, която има още един син Денис от предишна връзка, който е с 12 години по-голям от брат си. ВИП-българите са потресени от кончината на Мирослав и се сбогуват с него с мили думи.

Всеобщото настроение на покруса най-добре изрази Лео Бианки, който нарече Миро брат и обеща да се грижи за Катя и Давид. Освен че въртеше заведение, с което дори участва в риалити предаване, Мирослав е започнал и друг бизнес, показа проверка на Hotnews.bg. Той строи затворен комплекс край Враждебна с уютни къщи, а в дейността му помага дори невръстния Давид, показват кадри от Фейсбук профила на Миро. Мирослав Георгиев си отиде вчера само на 40 години.

Припомняме, че миналата година Мирослав Георгиев бе покосен от инсулт, от който се възстанови. Преди това е изкарал и коронавирус, както самият той е споделял пред приятели, въпреки че не си е правил тест. Твърди, че именно инфекцията е предизвикала и инсулта.