Синът на Тони Стораро Емрах, който върви по звездните стъпки на брат си Фики, върти тайна любов с 20-годишна моделка, разбра само Hotnews.bg. Обръщаме сериозно внимание на колегите, специално от софийските вестници, че това е екслузивна информация на Hotnews.bg и ако не бъдем цитирани, най-сетне ще предприемем необходимите съдебни действия.


Красивата половинка на Емрах се казва Джулия Христова. Двамата са заедно от 2 години. Крият връзката от медиите, но момичето редовно ходи на гости на семейството и е близка с Фики и Тони Стораро. Българката работи като професионален модел и е участвала в клиповете на Фики.

Студентка по бизнес е в Нов Български университет и е наследница на много богато семейство. Баща й е един от най-големите милионери в Германия, а тя често му ходи на гости. Той е архитект и върти просперираща фирма. Угажда на напълно всяка прищявка на дъщеря си.

За рождения си ден й подари кола Порше Панамера, произведена през 2017 година. С луксозното возило тя често вози Емрах ,защото той все още няма книжка. Майка й има верига магазини из цяла България. Джули е една от най-близките и на Николета Лозанова и те често са забелязвани заедно по заведения.

Още веднъж напомняме на колегите, че ако държат да продължим да ги вдъхновяваме всеки ден с интересни материали, трябва да цитират Hotnews.bg.