Алекс Петканова бе нападната от последователка, която я упрекна, че не е оригинална. Красивата инфлуенсърка сподели нов reels, популярните видеа с музика в Инстаграм, в което я виждаме заедно с Дани Петканов, а темата на видеото е мода. Двамата показват различни летни тоалети, които си подхождат за двойки. Видеото обаче е подразнило потребителка, която заяви категоричното си мнение: "Несполучливо и експлоатирано! Просто плагиатство на примитивно ниво! Алекс,от теб искаме повече! Това е в стил "Безумния Петкан".", пише жената и допълва, че Алекс е много красива жена, която трябва да се облича с "нещо по-изискано".

Петканова не е отговорила по никакъв начин на забележката, но пък и не е нужно, защото си има "армия" от хиляди последователи, които се радват на всичко, което тя публикува в мрежата. Фенове на Петканова пишат, че са несъгласни с думите на жената, която остро критикува инфлуенсърката, а някои дори я обвиняват директно, че завижда и заради това се изказва по този начин. През годините Алекс със сигурност се е научила да приема критики от всякакви хора, а един от рисковете да бъдеш известен е именно този - да бъдеш изложен постоянно на словесен обстрел от всякакви посоки.

Видеото все пак е събрало много харесвания и предимно положителни коментари на хора, които се радват на двойката. Двамата вероятно нямат време да четат коментарите на хората, защото са достатъчно заети. Скоро видяхме Алекс Петканова в новия музикален проект на Папи Ханс, където участие има и комедийната звезда Любо Нейков.

източник:vbox7