Фолк кралят Азис, който като цяло не му липсва самочувствие в големи дози, направи анализ на своя колежка от поп и рап сцената, като близо 5 минути не спираше да изтъква качествата й, а такива хвалби той рядко си позволява да отправя, освен ако не става въпрос за някоя приятелка. Но в този случай такава преднамереност едва ли има, защото изпълнителката, за която каза, че няма втора като нея у нас, дори не се познават. Затова и думите му може би навлякоха гнева на едни от най-изявените му дружки в музикалния бранш.

Певицата, която Азис издигна на пиедестал е Лейди Би, която вече втори сезон се спряга в шоуто "Маскираният певец". Тогава панелистката Гала често предполагаше, че зад маските на най-гласовитите може да се крие именно тя, но финално нямаше потвърждение на това.

В този сезон костинбродският славей предположи, че Лейди Би се крие под костюма на Булката, а до тези съмения стигна заради перфектното изпълнение на песен на Селин Дион, заради което водещите Зуека и Геро започнаха да се шегуват, че под маската се крие самата канадска звезда. "Екзактен! Абсолютен професионалист!", удиви се и Алекс Раева, а с изказването си Азис направо удари всички музикални диви в бранша.

Ето какво сподели той:

"Мисля, че тези улики са не, за да ни помагат, а за да ни объркат. Те са част от живота на артиста. Ако ти пееш така, ти си звезда! Единственото, което не може да ни излъже е техниката на пеене. Това няма как да ни обърка. Аз мисля, че това е една изключително талантлива българска певица, която е и също така много скандална. Не беше отдавна, когато тя се снимаше във ваната по гърди, не беше отдавна когато се снима за едно мъжко списание за корицата му. Уникално добра певица е, пробва се и в ар енд бито... Една от първите, които носеше плитки, мургава, красива. Била е пълничка... (б.а. една от уликите). Истинското й име е Бойка, а псевдонима й е Лейди Би. Вярвам, че е тя. Защото тази техника с тези извивки и красиви завършеци плюс този перфектен английски - може да е само тя."

В предишното предаване фолк певецът предположи, че Булката може да е Златка Райкова. Провокиран от водещите, защо така си е сменил мнението, той заяви: "Златка Райкова в момента празнува рождения ден на сина си. Не мога да получа информация дали е там в момента, но най-вероятно... Златка може да пее и затова мислех, че е тя", отсече той. "Но защо да е Лейди Би?", попита го учудено Зуека, а Азис финално и категорично отсече: "Защото има едни неща, които само Лейди Би може да направи и това видяхме в това изпълнение".