Джъстин Бийбър не е това, за което се представя, и това ясно се вижда от видео, на което певецът крещи на съпругата си Хейли Болдуин насред тълпата, пише "Дейли мейл". 27- годишният певец и половинката му прекараха миналия уикенд в Лас Вегас, където музикантът участва в промоцията на марката текила на Кендъл Дженър, близка приятелка на съпругата му, а също и пя по случай откриването на нов бар. Видеото с предполагаемата кавга бе разпространено в социалната мрежа в TikTok и разбуни духовете на потребителите.

Във видеото Джъстин и Хейли минават по коридорите на хотела, като междувременно певецът прави резки движения с ръце, а движенията му красноречиво издават, че нещо го е ядосало доста сериозно. Докато някои от наблюдателите изразиха мнение, че музикантът просто говори по-емоционално, други бяха категорични, че той крещи на жена си. След като видеото е гледано над милион пъти в социалната мрежа, то е премахнато от нея, но все още може да бъде намерено в интернет.

Честно казано, ако се вгледаме малко по-внимателно във видеото, сцената наистина изглежда като скандал между двамата. Известен факт от миналото на Джъстин е, че певецът се е борил с тежка депресия и има проблеми с психичното здраве, които явно се отразяват негативно на връзката му с Хейли, припомня Woman.bg.