Фолк певицата Дебора се похвали, че е преодоляла паник атаките. Изпълнителката неведнъж е признавала, че страда от паническото разстройство и дълго време се лекуваше от него. В крайна сметка Дебора успешно се е справила с проблема, като до голяма степен за това е помогнал 2-годишният й син Самуил.

Πpeди вpeмe бpюнeтĸaтa cпoдeли oтĸpoвeнo пpeд пoчитaтeлитe cи в мpeжaтa, чe нямa мъж дo ceбe cи. И e в пpoцec нa тъpceнe нa pицapя нa бял ĸoн. Cлeд paздялaтa c бaщaтa нa дeтeтo cи тя ce oтдaдe изцялo нa гpижитe зa cинa cи и ĸapиepaтa. И ocтaви любoвнитe oтнoшeния нa зaдeн плaн.

Паник атаките се зачестили при изпълнителката с влизането й в къщата на "ВИП Брадър”. След напускането на риалитито тя разкри за проблема си по време на тв интервю, а след това получи подкрепата на друга популярна личност - моделът Моника Валериева, която също имала такъв проблем. Именно нейната лекарка започнала да помага и на певицата от лекия жанр. Изпълнителката лежала 3 седмици в болница, а една от тях е на системи, за да може тялото й да се пречисти.

По време на такава атака се изпитват някои от следните физически симптоми: световъртеж, недостиг на въздух, прилошаване. Те започават внезапно и могат да траят от няколко минути до няколко часа. Когато човек е под силен стрес, може да получи внезапна паник атака. Много хора, преживяващи паник атаки, имат съмнения за инфаркт или нервен срив.

Такива са и първите симптоми при Дебора, когато е била на 20 и се прибира от морето. Тя усеща, че ръцете й се схващат. След това обикаля по много лекари, но всички й казват, че е здрава. Първопричината при певицата за атаките е смъртта на баща й. Тя научава изненадващо и това остава като негативен спомен в съзнанието й. Този спомен отключва паник атаките, които получава.