Джена е специален гост в първия брой на предаването “Автограф” и дава своето първо обширно интервю след раждането на своя първороден син. Певицата разказва как са прекарали празниците и каква е била първата Коледа за малкия Наско, пише planeta.tv

“Изкарахме празниците много приятно. Цялото семейство посрещнахме Бъдни вечер и Коледа по традиционния начин. Изпратихме старата година с нейните различни емоции и разбира се, имахме една щура Нова година, защото бяхме отново на работа. При мен има една хубава промяна, хубава енергия и емоция. Като цяло сме живи и здрави, и сме много спокойни с моите двама прекрасни Насковци.”

казва, че вече спокойно може да раздели живота си на две части - преди раждането на бебето и след неговата поява. Дори с Наско се чудят как са живели досега без него.

Джена

“Той промени живота ни изцяло. И сега си давам сметка за много неща, сякаш дори и лоша мисъл не ми минава през главата. Не допускаш да ти минава такава.”

Любовта, която получава от сина си и от съпруга си Джена влага в своята работа.

Вече са на пазара двата нови албума – един фолклорен, “Срещна ни хорото” и един поп-фолк проект, “Да ти бъда корона”, с които певицата зарадва своите почитатели за празниците.

“Много съм горда. “Срещна ни хорото” е албум, който сам говори за себе си, сам се представя. Това е албум-мечта. Аз мечтаех да издам фолклорен албум, само че трябваше да му дойде времето, за да бъде подплатен с правилната музика и песни, а по-добри от оркестър “Канарите” в случая няма как да си представя”, признава певицата пред водещата Галя Димитрова.

С тези два проекта Джена отбеляза и своя десет годишен юбилей, откакто е артист на музикална компания “Пайнер”.

В “Автограф” певицата си спомня първите стъпки и първия допир с голямата сцена.

“Появих се като едно обикновено момиче, което не знае нито как да се гримира, нито как да се облича, нито как да говори и как да се държи, без нужните обноски. Единствено съм разчитала на собственото си усещане за оцеляване, на силата, която имах, на амбицията да искам да бъда и аз някоя, желанието за голямата сцена. От дете съм си представяла, че ще пея на големи сцени, че това е моят живот. Аз ако не пея, не мога да живея. Сега на този етап съм малко по-улегнала и гледам повече себе си и музиката, и не се вълнувам толкова дали съм фактор в поп-фолка. Ценя и работата на колегите ми. Осъзнах, че когато сме сплотени и когато се уважаваме помежду си, нещата вървят за всички. Когато има агресия и напрежение между нас, не е добре за никого.”

В момента певицата подготвя ново парче, което ще е абсолютно в стил Джена, но не иска да издава подробности преди да излезе. Казва само, че няма намерение да изневерява на хубавата музика и на емоционалните текстове, защото когато се подведе, греши всеки път. В “Автограф” Джена ще отговори на най-интересните въпроси, зададени от феновете към нея във Facebook-страницата на “Планета HD”.