Манекенката Джиджи Хадид отпразнува 25-тия си рожден ден в прегръдките на близките си хора, макар да са в изолация. Тя сподели видео и снимки в социалните мрежи, към които написа колко е благодарна, че е със семейството си. Както и че близките и приятелите й са здрави, макар и далеч от нея. Тя показа гаджето й Зейн Малик, който я прегръща. На рождения ден беше и сестра й Бела Хадид, предава Dariknews.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Личи си колко се забавляват, дори на скромно празненство. Пълно е с балони, има сладкиши, а Джиджи прилича на принцеса, която става на 5 години, сложила корона и значка, на която пише, че е рожденичка.

Хадид показа и едно специално видео, което е стоплило много сърцето й. Бъди Валастро, известен като „Кралят на тортите“ я поздравява за празника. Тя написа колко е благодарна за тортата, която й е направил, още повече, че пекарната му е затворена. Манекентата сподели, че е най-големият му фен и не изпуска нито едно предаване с него. Тя изрази надежда, че скоро ще се срещнат и на живо.

Истински празник - всички са небрежно облечени, усхмихнати и щастливи. Няма голям купон, какъвто се очаква от модел с много слава и приятели.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Освен всички поздравления Джиджи получи голям подарък от Harper's Bazaar. Тя излезе на корицата на списанието. Джиджи е облечена в черно и бяло, шрифтът също е в тези цветове и носи името "Елегантност с щрих на дързост". За нея това е 90-тата корица.