Емблемата на естрадата ни Георги Христов отвори голяма уста, но бързо я затвориха, станали жертва на нападките му. Певецът вече се занимава и със случайни потребители в социланите мрежи, като им държи сметка колко мъдри или тъпи са статусите им. На мушката му се оказа познатитя бизнесмен и собственик на фирма за почистване - Даниел Бачорски. Именно потърпевшият даде гласност на разправиите му с Христов във Фейсбук.

Ето какво сподели с приятелите си той:

„Абе аз ли нещо не разбирам как се случват нещата в тоя живот или великият певец ГЕОРГИ ХРИСТОВ има могъщи Божествени сили и изисквания към нас простолюдните?!?!? В 12ч. през нощта си позволява да дава съвети, които някак не са му търсени. Бате Жоре, пял съм ти песните като дете. Бил си модел за бая народ, ама май нещо имаш проблем, братко! Бъркаш ги планетите. Земя! Тука е Земя! Георги Христов е име в България! История! И поне само заради това, мисля че трябва да се съобразяваш. За финал да ти кажа, че не съм много сигурен, но еФтин май се пише с В, господин Господ Бог!“

Към написаното бяха показани и кадри от чата му с Жоро.

Христов пише на Даниел, че прекалява с „еФтините“ си постове. Бачорски решава да подходи към ситуацията с чувство за хумор и дори започва да се самоиронизира, че е от онзи тип хора – „селски душички“, които не са лоши, но са с малки възможности и към тях трябва да се подхожда с разбиране… И завършва написаното с въпроса „Кому е нужно да ме ядеш?“, на което Христов отговаря: „Не ми е цел!“.

След известно време Жоро търси контакт с бизнесмена, като му пише: „Надскочи еснафщината! Духовно ограничен, затворен в кръга на своите интереси човек“.