Поп певиците Гери-Никол и Дара демонстрираха приятелските си отношения доста предезвикателно. Двете оплезиха езици, държейки по една статуетка от провели се тези дни лайфстайл награди. На церемонията не присъстваше Тита, като запознати разказват, че тя и Криско също са били поканени, научи HotNews. 

Кадърът, който виждате с Дара и Гери, всъщност е своенравен поздрав към конкурентката им Тита, изтъквайки кои са актуалните на деня и кои печелят наградите. Конкурентката като разбрала, че няма да вземе и една статуетка, решила да бойкотира събитието. 

От както са на голямата сцена, за Тита и Гери-Никол се шушука, че не се понасят. Дара обаче е приятелка и с двете поотделно. "Тя е малко между чука и наковалнята, като гледа да угоди и на двете си колежки. С тази демонстрация обаче със сигурност е подразнила този, който не трябва", коментират близки до певиците.

На събитието направи впечатление тоалета на Герито. Яката дупара избра бяла рокля с доста провокативни изрязани детайли. Някои от гостите констатираха, че подобни се продавали в сексшоповете. Дали обаче и тоалета на варненката е оттам, засега не става ясно. Заради фриволното поведение между нея и Дара, феновете им бързо ги причислиха към актриси от розовите филми. "Браво гордееме се с вас, но нали знаете, че това е статуетка, а не нещо друго..... Че изглежда сте си помислили, че е нещо друго по скоро", шеговито ги закачат в Инстаграм.