Последствията от пандемията от коронавирус не подминаха и представителите на руския шоу бизнес, които, както всички граждани, спазват домашна изолация. Концертите и всички обществени прояви са отменени за неопределен период. В условията на всеобща карантина естрадната звезда от български произход Филип Киркоров намери начин да смекчи поне малко финансовите си загуби.

Певецът реши да почисти своя грандиозен гардероб и започна разпродажба на дрехите и обувките си, разказаха запознати. Изпълнителят сам е направил фотосесия с костюмите, с които е решил да се раздели. Стилистите на Киркоров посочват, че размерът на предлаганите дрехи е 52-54, при ръст 1,98 м. Скъпите маркови наряди на Филип ще бъдат продадени с голямо намаление. Певецът споделя, че парите от разпродажбата ще отидат за нова колекция одеяния.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Филипп Киркоров (@fkirkorov) on

За никого не е тайна, че екссъпругът на Алла Пугачова е голям вещоман и гардеробът му се слави с грандиозните си размери. Той разполага с 5500 чифта обувки и близо 900 000 наряда, аксесоари и бижута. За мащабите на гардеробната на Киркоров разказва личният му моден дизайнер Арсен Айрапетов. „Аз я наричам Нарния – отваряш вратата и там се открива безкрайно пространство“, споделя Арсен. И това е само една от трите гардеробни на певеца. Едната е с площ от 650 кв. метра, а другите две – по 300 кв. м.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Филипп Киркоров (@fkirkorov) on

Киркоров носи дрехи само на водещи световни моделиери, като често си съперничи в това отношение със звезди, като Елтън Джон. На последното раздаване на наградите „Песен на годината“ Филип се появи с ексклузивен костюм на Dolce & Gabbana на стойност близо 87 000 евро. Айрапетов разказва още, че всяка една вещ на певеца се въвежда в специална база данни и й се присвоява уникален щрих код.