Утре- на 4-и август една от най-коментираните жени в световен мащаб ще отпразнува своя 40-и юбилей. По всичко личи, че Меган Маркъл не знае за поверието, популярн само в България, че 40-ия рожден ден не се празнува и смята да организира парти в своя дом в Санта Барбара, Калифорния. Британските медии съобщават, че херцогинята на Съсекс е наела сватбения агент Колин Кауи, който е известен с работата си по различни партита за Опра Уинфри.

“Меган иска събирането да бъде малко. Поканила е около 65 от най-близките си приятели и семейството си. Колин ѝ бе препоръчан от Опра, която смята, че той винаги организира невероятни партита” - съобщи източник на вестник The Mirror. Принц Хари поръчал торта за своята съпруга от местната пекарна Posies & Sugar, която е популярна в околността със своите лакомства, декорирани с цветя. Гостите на Маркъл пък ще бъдат почерпени с подбрани храни и вина на локални производители, уточнява Woman.bg.

През 2018-а година Колин Кауи бе избран за най-добрия сватбен агент от сп. Vogue. Той е организирал партита за звезди като Дженифър Анистън, Том Круз и Ким Кардашиян, а изборът му е поредното доказателство за желанието на Меган да затвърди своя статус на холивудска знаменитост.