Никол Станкулова се изложи със снимка, която качи в социалната мрежа. Синоптичката на Нова телевизия рекламира съдомиялна машина и хвали уреда, като споменава, че благодарение на интелигентната машина и остава време за семейството, както и за чаша червено вино. На кадъра Никол държи в ръката си шампанизирано плодово вино, което в никакъв случай не е червено.

"Понякога е добре съдомиялната ти да е най-интелигентна - моята например доста ми помага в домакинството - сама дозира препарата си, винаги ми отваря врата,когато й почукам, а освен това приема команди дори и от мобилното ми устройство..спестява ми време и усилия, които мога да посветя на семейството си,а в края на деня ми остава шанс и за чаша хубаво червено вино! Наздраве!", пише Станкулова под рекламната снимка.

"Да вземете да качите 5, 6 килограма. Тогава гледката ще е още по-впечатляваща", "Ставаш банална", 'Живи и здрави бъдете и джобчето пак ми пълнете", "За чаша Червено вино"! Само аз ли видях че е Бяло вино в чашата?", са само част от коментарите под фотоса на красавицата, цитира Лупа.