Корицата на новия брой на списание Harper’s Bazaar краси невероятната Рийз Уидърспун. Актрисата застава пред обектива на фотографката Камила Акранс, която среща Рийз с най-големите й страхове, за да се роди впечатляваща фотосесия.

На кадрите виждаме актрисата да стои съвсем спокойно, обгърната от питон, както и да позира на ръба на покрив. Тези неща, от които Рийз обикновено се страхува, тя все пак среща лице в лице, както прави и в живота си всеки ден. Без дори да сваля токчетата си, Уидърспун не спира да поема големи рискове в кариерата си, да става все по-добра като продуцент и често да търгува със съдбата си, пише "Ева".

За Harper’s Bazaar я интервюира Натали Портман. Пред нея Рийз разкрива каква майка е, говори за новите си проекти, както и за най-важните неща в брака.

Съвсем скоро научихме щастливата новина, че Дженифър Анистън и Рийз Уидърспун отново ще бъдат заедно на екран. Двете играеха сестри в сериала „Приятели“, а сега ги събира „The Morning Show“ на AppleTV+. Рийз е категорична, че Дженифър е една от най-невероятните жени, които някога е срещала. „Останахме близки приятелки, откакто се срещнахме на снимачната площадка на „Приятели“. Бях на 23 и тъкмо бях родила първото си дете. Грижех се за моята Ава на самия сет, а Джен беше толкова мила с мен и ми вдъхваше увереност, защото бях много притеснена. Възхищавах й се много, тя е изключителен професионалист“, споделя Уидърспун.

А каква е израснала като майка? „Забавна, но и много стриктна“, по нейните собствени думи. „Обожавам да се шегувам, да танцувам и за се забавлявам с децата, но винаги съм държала на всички дребни детайли, като това дали са си измили зъбите и кога ще си легнат. Старая се и да усетя какво искат от живота, за да им помогна да сбъднат мечтите си. Искам да мога да им дам най-добрите съвети, но да ги оставя сами да вземат решенията си. Аз съм като техен мениджър.“

Рийз има щастлив брак с Джим Тот от 2011 г. Когато Натали Портман я пита каква е тайната за прекрасни отношения като техните, Уидърспун отговаря: „О, не разполагам с отговор на този въпрос! Но в едно вярвам – в една истинска връзка хората трябва да се ценят един друг и най-вече да подкрепят идеите и мечтите си взаимно. Джим е такъв, помага ми във всяко мое начинание. Аз просто съм една голяма късметлийка...“

Вижте още снимки в галерията ни