Американските певци Гуен Стефани и Блейк Шелтън най-сетне са вдигнали сватба, съобщават медиите зад Океана. Двойката е сключила брак на тайна церемония в ранчото на Шелтън в щата Оклахома. Кънтри звездата е построил църква в имота си специално за сватбата с Гуен Стефани, с която са съдии в предаването за музикални таланти The Voice. Бракът е втори и за двамата певци. Блейк Шелтън бе омъжен за Миранда Ламберт, с която се раздели през 2015 година.

Гуен Стефани преживя драматична раздяла с бившия си съпруг Гавин Росдейл, след като го хвана в изневяра с бавачката на трите им деца. Малко след въпросните събития Блейк и Шелтън станаха гаджета и бързо се превърнаха в една от любимите двойки на американския шоубизнес. Преди месец изпълнителката присъства на грандиозно моминско парти, организирано от нейното семейство. Оказва се, че Стефани е била „отвлечена“ от най-близките си хора за една вечер, изпълнена с танци, подаръци, забавление и вино. Бъдещата булка се похвали в социалните мрежи, споделяйки различни видеа и снимки от събитието

Певците се сгодиха в края на миналата година. На 1 юли изпълнителката се похвали в социалните мрежи, че 12-годишното ѝ момче рекламира очила от общата им колекция, която дебютира на пазара през 2019 година. В клипа на кампанията синът й Зума носи очила от семейната колекция..