След като стана ясно, че се е разделила с бизнесмена Румен Рончев, Мегз обяви своя статут на необвързана в доста плеймейтска поза и облекло. Макар риалити фурията да е залагала на по-облечени светски появи, то този път кадърът, който публикува изненада последователите й. Някои обаче я захапаха за обработката на фотоса. "Снимката повече не можа ли да се пипне?Претендираме за едно, пък после си караме по утъпканото...", пише потребител в Инстаграм.

Мегз публикува снимки с ултра къса рокля и написа Mood “необвързана”. Амбициозната всезнайковица от Раковски още сподели в коментари, че излиза да се забавлява на дискотека. Феновете ѝ изглежда одобриха решението ѝ да остави замалко работата и я обсипаха с комплименти относно визията ѝ. А от мъжкия пол директно започнаха да ѝ предлагат срещи в коментари.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miglena Kakanasheva MEGZ (@megz_miglena_kakanasheva) on

В края на годината дизайнерката прекрати драматичната си връзка с транспортния бос Румен Рончев. Мнозина заподозряха, че Каканашева е качила снимките именно, за да дразни бившия си възлюбен. Ефект явно е имало, защото малко по-късно Рончев качи снимка с новото си червено Бентли и също написа Режим “необвързан”.


Раздялата при двойката дойде през декември миналата година. Тогава дизайнерката показа чат между двамата, от който става пределно ясно, че не са си били верни и между тях има и други. Припомняме, че според публикации пловдивчанинът отново искал да се събере с жена си, която му била простила изневярата. „За да няма допълнителни писаници и нужда от обяснения по темата. И за да мога след време отново да публикувам за любов - без да се налага да пояснявам. С Румен се разделихме през Декември. Опитахме се да се съберем след смъртта на майка му, когато той си татуира името ми. Стана още по-зле. Причината е несъответствие в моралните ни възгледи за живота. И най-вече несъответствие на тема колко важни са парите в живота на хората. Има и други драми, но с тях ще напиша книга. Това е последният ни разговор от преди седмица, сутринта, след като официално напуснах и общия ни бизнес. Двамата вече нямаме общо и това как ще продължи той с живота си или бившите ни общи фирми вече не е моя тежка отговорност. Ако мога да кажа нещо, което все пак да бъде урок за някой по-разумен от нас... то е...Колко много глупости може да направи човек от любов .. не е истина."