Васил Найденов отсвири фолкзвездата Галена и въпреки плановете няма да пее с нея в навечерието на 2021 година, а мястото му ще заемат Фики и Тони Стораро. Кеца ще се размине с тлъстия хонорар от 30 бона, който щеше да получи, за да пее в компанията на една от най-оборотните чалга диви. Миналата година двамата посрещнаха Новата година на една сцена във Велико Търново.

Тази година Васил Найденов отказал поканата въпреки примамливия хонорар. Само тесен кръг от отбрани фенове на изпълнителя ще могат да чуят вечните хитове на певеца. 70- годишният изпълнители решил да не поема риска да е сред много хора, за да пази здравето си, пише България Днес.

Най-заклетите фенове на Кеца ще могат да чуят изпълненията му в новогодишния концерт на БНТ. За първи път от години певецът ще бъде излъчен на запис, след като Столична община се отказа да организира концерт на живо на площада заради пандемията от Ковид- 19.

Вместо Найденов до Галена тази година застават Тони и Фики Стораро. Баща и син ще извият гласове заедно в първите часове на Новата година. Любителите на лекия жанр ще могат да се насладят на фолк звездите срещу „скромните“ 250 лв.

Всички планове за купон на родните изпълнители могат да бъдат осуетени ако заведенията останат затворени след 21 декември.Това ще е поредният удар който чалгарите ще понесат, след като всичките им изяви на студентския празник 8 декември се отмениха.