Харизматичната Виктория Терзийска от група "Мастило" навърши 41 години. По всичко личи, че певицата няма комплекси от възрастта си и не крие на колко е, както правят много нейни колежки. Поводът тя отбеляза и в социалната мрежа, където обяви гордо годиникет си със свещички поставени на неособено голяма торта, цялата отрупана в плодове.

На 3 май изпълнителката на "Твойте кафеви очи" чукна 41, а дни по-рано празник имаше и дъщеричката й Маргарита, навършила 4 годинки. Майчинството извзе водеща функция в живота на певицата, която тотално загърби славата и музикалната сцена, за да се отдаде на семейния живот със съпруга си - бензиновият бос Петър Величков.

Съпрузите отглеждат с много любов двете си момиченца. Най-голямата, от които - Маргарита навърши 4 години само преди седмица. „Щастие на 4 години! Владетелката на божикравичките, момичето, което може да се качи навсякъде, най-голямата почитателка на Попи! Нашата Маргарита!“, пише в профила си в Инстаграм Вики под мила снимка на наследницата си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoriya Terziiska (@terziiskav) on

Припомняме ви, че миналото лято изпълнителката стана майка за втори път, като дари любимия си с втора дъщеря, която кръстиха София. За пълната семейна идилия допринася и четириногия любимец Захари, за който г-жа Величкова не пропуска да ни разказва в социалната мрежа. "Захари ни дава лапа, а София го гледа с огромен интерес! Чудесно е да отглеждаш децата си в компанията на четириног приятел", щастлива е Вики.