Анелия, която днес става на 38 години, празнува още от първите минути на 1 юли своя личен празник. С красива заря я изненада единствената й дъщеря Ивон Динева в полунощ. Фойерверките обсипаха небето над баровската къща на изпълнителката в полите на Витоша и тя не спря да им се радва с викове и възклицания. Сред колежките, които веднага й пожелаха здраве и творчески успехи, първи се отчетха Преслава и Гергана.

От клипчето, което Анелия показа в инстаграм, не става ясно дали двете дами се радват и на мъжка компания, но по принцип Анелия не коментира връзките си. Със сигурност празненствата ще продължат и тази нощ, така че не изключено тя да повдигне завесата над тази тайна. Hotnews.bg припомня, че Анелия е родена на 1 юли 1982 г. в Стара Загора, в семейството на Светла и Георги Атанасови. В рода на Анелия по майчина линия има музиканти, а дядовците ѝ са гайдари и тамбуристи.

Кръстена е на дядо си по бащина линия, Атанас. Майка ѝ пее в група до 35-годишна. Анелия започва да взима уроци по пиано още в детската градина. Когато е във 2-ри клас, по инициатива на нейна учителка по пеене в началното училище Славка Иванова е сформирано триото „Гласовити тракийчета“, в което участват Анелия и още две нейни съученички.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anelia Georgieva (@anelia_official) on