Въпреки строгите забрани за пътуване заради ковид, маса ВИП-аджии избягаха от облачна и кална България и избраха райските места по света, за да прекарат празниците или просто да си починат. Първа повлече крак Лияна, която прекара почти месец на Малдивите. Ваканцията й обаче свърши и тя каза довиждане на плажа и морето, а Hotnews.bg се надява да се прибере без проблем въпреки блокирания въздушен трафик заради новия щам на китайската зараза.

Николета Лозанова се зарече да кара Коледа на топло и спази обещанието си, като обви в доза тайнственост кое е прекрасното място под палмите. Близначките Емануела и Доротея Толеви отпрашиха за Африка, а със тях сигурност е и продуцентът Андрей Арнаудов, който изкара вируса в края на продуцираната от него „Фермата“.

Новото попълнение на музикалната компания на Криско Ина Гаярдо вече седмица изкушава с невероятно снимки от Занзибар, където е в компанията на гадже. Гери-Никол пък нагорещява мрежата със секси кадри по бански от Бали, а Hotnews.bg е сигурен, че още известни българи ще отпрашат към луксозните курорти по света за Нова година, така че внимателно ще следим мрежите. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gery-Nikol (@gerynikol)