Шоуто, което е кутия пълна с тайни, се наложи да се сбогува с още един талант. Малко не достигна на любимия на мнозина актьор Филип Аврамов да продължи напред в мистериозното шоу „Маскираният певец“. Той даде всичко от себе си на сцената със запомнящото се изпълнение на хита Let’s twist again на легендарния Chubby Checker, но не успя да набере необходимия вот от публиката, за да може да го видим отново на сцената на шоуто. Миналата вечер публиката предпочете изпълнението на Лъва.

Филип Аврамов, обичан български актьор, с кариера както в театъра, така и в киното, призна, че се пее трудно под маската на Бика. „Да се пее с маска е много тежко, истинско предизвикателство. Но беше много приятно да участвам в това страхотно шоу. Конкуренцията е много голяма и нямам търпение да видя следващите изпълнения“ допълни той. Единствен от четиримата детективи Ники Кънчев успя да познае кой се крие под маската на Бика.

С отпадането на маската на Бика публиката е още една крачка по-близо до разрешаването на една от най-големите мистерии в България – кои са известните личности, които се крият под митичните маски на най-големия телевизионен хит тази есен – „Маскираният певец“. Зрителите нямат търпение да дойде събота вечер и да се разкрие поне още една известна личност, която умело е прикривала звездния си статус под изключителните маски. Маските падат, но феновете на шоуто растат. Никой не е сигурен, всички се опитват да разгадаят уликите и да са първите познали. Мнозина преглеждат отново и отново записите на изпълненията качени в сайта Vbox7 с тайната надежда, че ще открият скрита улика, която не са успели да видят на живо по Нова тв.