Вече е ясно кой ще е дизайнерът на сватбената рокля на Меган Маркъл, разкриват от "Дейли мейл".

Допреди броени дни течаха официални залози относно това кой ще е щастливецът, на когото ще се падне честта да ушие булчинската рокля на бъдещата съпруга на принц Хари. Букмейкърските къщи на Острова обаче спряха да приемат залози относно дизайнера на тоалета, тъй като според тях вече всичко е решено. Доверен източник, близък до бъдещите младоженци, бил разкрил модната къща, натоварена със задачата да създаде роклята за големия ден.

"Изглежда Меган е направила своя избор, доколкото се знае, и вече е известно името на модния бранд, така че решихме да прекратим облозите относно булчинската рокля", разкри пред "Дейли мейл" собственик на букмейкърска къща в Лондон.

Според разпространената информация модният бутик, който ще ушие роклята, с която Меган ще се врече във вечна вярност на своя принц, е Ralph & Russo. Информацията изглежда достоверна, защото Маркъл е почитател на бранда от дълго време и именно с рокля, дело на модната къща, тя позира на официалните портрети по случай годежа й.

Тогава тя се бе спряла на вечерна рокля с впечатляващата цена от 123 000 лева и пищен дизайн, определено невписващ се в кралския протокол за облеклото.

Дали и булчинската рокля на Меган ще наруши правилата на кралската фамилия, свързани с официалния дрескод, ще разберем в началото на май месец, когато ще бъде венчавката.

Текст: Woman.bg