Фолк певицата Мария, която уж се оттегли от сцената, не спира да присъства в светския живот под най-различна форма. В социалната мрежа ври и кипи от нови и нови снимки, а една от последните предизвика големия въпрос: "Това ли е новият мъж на Марчето?"

Позата в кадъра е доста красноречива - певицата интимно се е настанила в прегръдката на млад мъж с изписани черти, а в Инстаграм звездата е написала за него My Life и две-три сърчица, видя HotNews. Моментално това препраща към актуалния представител на силния пол до изпълнителката, който тя така усилено крие от публичното внимание. Уви, обаче ще ви разочароваме, защото момчето е поредният фризьор в антуража на заралийката.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M A R I A (@maria_official_bulgaria) on

Очевидно Мара Отварачката има нов любимец, който да я разкрасява или просто да споделя личното й време. Младежът от снимката е Мартин Гешев и е популярен във фризьорските среди. Дали обаче певицата е сменила тандема Цецо Андреев-Момчил Спасов, времето ще покаже. А защо не да си има нов любимец, който да я напътства в инфлуенсърството, към което брюнетката се стреми в последно време.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M A R I A (@maria_official_bulgaria) on

Напоследък Мария и Мартин са неразделни. Двамата обикалят лъскавите столични ресторанти и не пропускат да се покажат в снимки или кратки видеа. Двойката суетно позира и се наслаждава на лайковете, които получават от почитателите.