Андреа изкара цяла седмица в луксозен затвор в Лондон. Както "България днес" съобщи, певицата е в Англия заедно с Кубрат Пулев, за да го подкрепя в най-важния мач в кариерата му с Антъни Джошуа тази вечер. Кобрата и хората му са настанени в луксозния хотел "Хилтън Уембли". Той е точно до залата, където тази вечер ще е битата за световната титла в тежка категория. Всички те са в т.нар. "балон", който не могат да напускат. Все пак Пулев и екипът му имаха няколко излизания от хотела за тренировките в "Уембли Арина".

За разлика от тях Андреа прекара цялото време в стаята, която не може да напуска. За да запълва времето, тя изгледа цял куп сериали. Един от тях показа на феновете си с няколко сторита в инстаграм. Оказа се, че певицата е фен на нашумелия сериал "Еуфория" на HBO. В него се проследява животът на група ученици в гимназията. Те се справят с любовта и приятелството в свят, изпълнен с наркотици, секс, стари травми и социални медии. Актрисата и певица Зендая е в главната роля.

Разбира се, Андреа отделя внимание и на Кобрата в малкото му свободно от тренировки и събития време. Певицата не спря да приканва феновете да си закупуват фланелки с надпис Team Pulev, каквито носи целият му екип. Андреа замина с Кубрат за Лондон още миналата седмица. Така тя бе до него по време на целия му престой в английската столица.
Досега Андреа не е била на нито един мач на Кобрата в чужбина. Край ринга бе забелязана само на двубоите му в "Арена Армеец". Но пропусна предишния му сблъсък за световната титла с Владимир Кличко през 2014-а. Певицата неведнъж е споделяла, че изживява много тежко мачовете на Кубрат и затова предпочита да ги гледа сама. Но сега е до него за най-важния двубой в кариерата му. Подобно на Кобрата, и Андреа попадна в полезрението на английските медии.

Най-продаваният вестник "Сън" отдели огромен материал за нея. В заглавието тя е изписана като "Андреа Пулева". В статията е проследена цялата история на връзката на боксьора и певицата. Не остава по-назад и кариерата на блондинката, като се изреждат дори всички награди, които е печелила на сцената. Естествено, не минава и без няколко нейни провокативни снимки от социалните мрежи.