Мис България 2002 година Теодора Бургазлиева е ужасно влюбена в съпруга си Симеон, призна самата тя в интервю за Би Ти Ви. Двамата се оженили в стъклена църква до океана преди година и в момента красавицата е готова да има дете от мъжа до себе си. След като се окичва с короната Мис България, Теди Бургазлиева не е допусната до световния конкурс по красота на Сейшелските острови. Оказва се, че на 14 г. е позирала гола за наше списание, което е извън регламента. Въпреки това Теди прави страхотна кариера на модел.
През 2005 г. се омъжва за футболиста Александър Младенов, по-големия син на легендарния треньор по футбол Стойчо Младенов, но скоро след това се развежда. През 2010 г. сестра ѝ Яна умира трагично от малко познатия синдром на ХЕЛЛП и то по време на бременността. След тази поредица от трагични събития в живота на миската, тя взима решение да замине в чужбина и да започне нов живот.


Днес една от най-красивите Мис Българии живее в Лос Анджелис със своя нов съпруг Симеон. Първоначално Теди се установила в Ню Йорк, но после избрала града на ангелите и не съжалява. Работи като бизнесконсултант и пише книга за живота си.