Новият сезон на "Маскираният певеце" ще се разпише и с нов водещ. Подобно на миналата година, когато Димитър Рачков беше заменен с Герасим Георгиев-Геро, така и третия тур на шоуто ще е с подновено лице. Този път обаче смяната е на мястото на Васил Василев-Зуека.

От 11 септември зрителите на Нова телевизия ще видят до Геро, неговият колега Краси Рядков. До известна степен, появата на комика не е изненада, защото го видяхме в друга от продукциите на Магърдич Халваджиян - "Вечерното шоу на Рачков", още в първото предаване, където имаше трайно присъствие. Това подсказа, че може би ще имат бъдещи общи проекти и ето новината не закъсня.

"Всеки участник е с отделна гримьорна, никой не ги вижда, никой не ги пипа. Само двама-трима знаят кои се крият под маските", твърди за крупните мерки около "Маскираният певец" коронният водещ Геро. "Пишат на лист - "Искам кафе" или "Ходи ми се до тоалетната", разказа още телевизионера. Той обаче не обели дума за бившата си екранна половинка Зуека и неговото бъдеще в телевизията. Някои подозират, че може да го видим при Рачков като ко-водещ, а защо не и под някоя от маските в третия сезон на шоуто.