Катя и Здравко от „Ритон“ се завърнаха ударно след паузата заради пандемията от коронавирус. Най-успешният български дует представи преди броени часове видеото към шестата песен от новия си албум, чийто сюжет прилича повече на късометражен филм. Във видеото, което вече предизвиква небивал интерес в официалния You Tube канал на дуета, има танци, веселие и една гореща любовна история, която Катя и Здравко пресъздават със завиден актьорски майсторлък в компанията на част от "Ангелите на Ритон".

Освен тях актьорски умения показаха още и Алекс Нушев, който е автор на музиката и аранжимент на "Брой до три", както и Драго Драганов - автор на текста на песента. Любопитна подробност е, че "Ритон" работят за първи път с режисьора Николай Скерлев, от когото са повече от впечатлени и като професионалист, и като човек. "Успя да ме накара да се съблека за първи път по бански в клип, защото принципно съм по-притеснителна в това отношение.

Съгласих се с думите: "Само, ако ме направиш много красива", споделя с типичното си колоритно чувство за хумор Катя пред "Блиц". В края на видеото се вижда и едно невероятно огнено шоу, което обаче неволно предизвика пожар в дома на известния дует, тъй като част от огнените искри отива в зеления бръшлян на една от стените на къщата. За щастие бързата реакция най-вече на Здравко предотвратява по-опасна ситуация.