Моделът Моника Валериева си знае цената. Клюкари разкриха тарифата за нейните професионални услуги, научи репортер на LifeOnline.bg.

Оказва се, че мацката не признава приятелства aко става въпрос за работа. Преди броени дни тя се снима в рекламния клип на новия унисекс парфюм "INSOMNIA", инспириран от нейния добър приятел - влогъра Фавиол Сефери.

„Приятелството си е приятелство – сиренето е с пари“, явно към тази максима се придържа стриктно и Валериева. За да свали дрехи и покаже плът в рекламата, моделката си поискала крупната сума от 20 000 лева. Толкова бил нейният хонорар за реклами, оплакват се рекламодатели.

Музата на Фавиол пък изкоментирала: "Щом иска да съм му лице на парфюма, ще си плаща!". Моника обаче не е егоист, освен себе си тя уредила и друга бамбина - Велина Узунова, която също да се търкаля гола във видеото.

Въпреки че скоро спечели голяма сума от Националната лотария, Велина също си изпросила не малък хонорар.

Известният със скъпата си работа Александър Моллов пък побърза да се похвали, че именно той е режисьор на клипа. Точно той снима видеото към "Готина и луда" на Гери-Никол. В мрежата вече смятат колко е пръснал Фавиол и споменават цифрата 40 с още три нули.

Други пък се питат откъде са източниците му на доходи и кой е платил мащабната реклама на парфюма.