Всички панелисти на Гала са под яко напрежение, защото както стана ясно следващият сезон на "На кафе" отново ще претърпи промени и то сериозни. Очакват се всички участващи в предаването да се сбогуват с ефирното си време. Само един човек освен водещата обаче е с бетонирано място за септември и това е инфлуенсърката Андреа Банда Банда, научи HotNews от източници на продукцията.

Младата дама имала стабилни протекции заради своя баща, който е доста влиятелен бизнесмен - Красимир Влъчков, който е в съвета на директорите на „Топлофикация Банско“ и е съдружник в още 5 дружества. Според запознати таткото на Андреа е вкарал мъжа на Гала – Стефан Николов в бизнеса със зелени енергии и така Андреа Банда Банда си е бетонирала стола на панелист в сутрешното предаване на Гала и след отпуската.

Синеоката брюнетка, чийто истински имена са Андреа Влъчкова ще продължи да води кино рубриката си, но за разлика от нея всички останали ще се наложи да се разделят със сутрешните си събеседвания в ефир. Най-смутени от случващото се били Патрашкова и Ева Веселинова. Двете треперили за медийната си изява и се надяват да ги запазят, но това едва ли ще се случи, коментират от обкръжението на Гала. Мъжете от панела - Илиян Любомиров и Юлиян Константинов доста реално приемали всичко и били готови да приемат съдбата си на уволнени.