"Имам си двойничка!"Това написа Радост Тодорова под снимка на Цветелина, участничка в най-новия сезон на "Фермата". Джой, както е псевдонимът на Мис България 2015, реши дори да си купи телевизор, за да следи изкъсо какви ги върши двойничката й в риалитито. Радост Тодорова е родена във Враца. Завършила е в ПМГ ''Акад. Иван. Ценов", профил математика. През 2014 г. младото момиче печели титлата „Мис Национален отбор“ като представител на родния си град и после  представи успешно страната ни на конкурса "Мис Вселена".

Тогава тя спечели сърцата на хиляди по цял свят с непринудената и искрена реакция, която показа към Мис Филипини Пиа Алонсо Вурцбах, когато я подкани да отиде и да вземе короната си. Цветелина Лозанова е на 26 години, от София, афилиейт мениджър. Красива и емоционална. Или обича силно и докрай, или остава абсолютно безразлична. Не понася лицемерието, евтините интриги и злоупотребата с търпението й. Лошото отношение е в състояние да я превърне от ангел в кошмар.


Голямата болка в живота й е смъртта на баща й, а идол е борбената й майка. За нея най-важно е да се развива и смята, че няма трудност, с която да не може да се справи. Цветелина харесва приключенията и иска да докаже силата си. Въпреки нежното си излъчване не е крехка и беззащитна. Във „Фермата“ ще се опита да опровергае клишето, че красивите жени са глупави и не могат да се оправят сами в живота.